Om oss

Globe Foods är en ledande livsmedelsimportör vars affärsidé är att tillhandahålla våra kunder med animaliska livsmedelsprodukter från världens alla hörn.

 

Taste The World är vårt motto och genom att erbjuda en intressant produktportfölj av hög kvalitet i kombination med ett brinnande intresse för marknaden så hoppas vi kunna öka våra kunders konkurrenskraft. Detta, tillsammans med en service av yttersta klass och ett fokus på djurvälfärd och en mer hållbar livsmedelsproduktion ska göra oss till det naturliga valet för våra kunder.

Vår vision

Att skapa matupplevelser för människan med yttersta fokus på djurvälfärd och en miljömässigt mer hållbar och antibiotikafri livsmedelsproduktion.

Mission

Globe Foods mission (uppdrag) är att inspirera och överraska våra kunder med kött av yttersta kvalitet från världens alla hörn. Verka för att våra producenter ska tillhandahålla bästa tänkbara djuruppfödning och en human slakt. Vara delaktig och drivande i arbetet med en mer hållbar och miljöfokuserad livsmedelsproduktion. Skapa medvetenhet kring och ställa krav på en minskad antibiotikaanvändning.

En hållbar matupplevelse

Vi finns rikstäckande för grossister som levererar till restaurang och storhushåll till kvalitetsgrossister som fokuserar på att hitta det bästa köttet.

play icon

Våra värderingar

Passion

Vi blir aldrig fullärda utan ska passionerat sträva efter mer och bättre kunskap för att ständigt kunna utvecklas.

Vår passion att erbjuda bättre matupplevelser ska smitta av sig på våra samarbetspartners.

Vårt engagemang för djurvälfärd, minskad naturpåverkan och långsiktigt hållbara livsmedelsprodukter ska förmedlas till samtliga samarbetspartners.

Professionalism

Vi ska bemöta samtliga samarbetspartners på ett korrekt och professionellt sätt.

Våra kunders frågor och behov ska besvaras på ett initierat och effektivt sätt.

Vi ska leverera kvalitet i allt vi gör och håller det vi lovar.

Partnerskap

Våra kunders bästa är utgångspunkten för allt vi gör.

Vår kreativitet och nytänkande sätt ligger som grund för att uppfylla våra kunders behov och förväntningar.

Vi ska utveckla starka band till samtliga våra samarbetspartners som ska leda till ömsesidigt gynnsamma och långsiktiga affärer.

Kontakta oss!

Om du har några frågor eller funderingar är det bara att höra av dig till oss. Vi finns här för dig!

info@globefoods.se
+46 8-648 57 50

Kött från jordens alla hörn

Vårt mål är alltid att erbjuda kött med hög kvalitet i enlighet med kundens förväntningar. Det når vi genom utvalda samarbetspartners och högt ställda kravspecifikationer på leverantörer rörande djuromsorg, miljön, hantering av råvaran och den social hållbarheten.

LÄS MER